Företaget

Åminne 101

311 95 Falkenberg

Ring Pär Eriksson:

070-6219320

Välkommen till Åminne entreprenad AB och Pär Eriksson med personal. Vi är ett företag som utför  alla typer av markarbeten både för privat personer och företag. Vi hyr ut personal med och utan maskin. Inget jobb är för stort eller för litet.


Vi tänker alltid på miljön och har utrustat våra maskiner med miljöolja och har den senaste motortekniken för avgasrening. Fyra av våra maskiner är även utrustade med snabbkopplingssytemet Oilquick för att kunna byta verktyg snabbt och effektivt utan att behöva lämna hytten och det är framför allt till alla vår hydraliska redskap det tar 10 secunder att byta redskap och det är även för att förhindra oljespill.


Maskinpark


Hjulgrävare EW 140 C, 15 ton Steg 3 motor,  Miljöolja i hydralsystemet.


Utrustning: Grävsystem Scanlaser 2D och 3D klar för georog och dubbel GPS, twinhjul, tippkärra, rototilt med grip, div. skopor, sopborste, kabelplog, asfaltsskärare, gallerskopa, planeringsbalk, gafflar


Hjulgrävare EW 140 D, 15 ton, Steg 3B motor, Miljöolja i hydralsystemet. Oilquick.


Utrustning: Grävsystem Scanlaser med Georog och dubbel GPS, twinhjul, tippkärra inkl. styrbart drag. Oilquick rototilt med grip och snabbfäste med många olika tillbehör så som hydraliskmarkvibrator, roterande sopborste, rivningsgrip, stengrip, timmergrip, gafflar, gallerskopa, div. skopor, planeringsbalkar, kabelplog, asfaltsskärare, spjut till kabeltrummor.


Hjulgrävare EWR 150 E, 17 ton, Steg 4 motor, Miljöolja i hydralsystemet. Oilquick.


Utrustning: Grävsystem Leica med Georog och dubbel GPS, twinhjul, tippkärra inkl. styrbart drag, Oilquick rototilt med grip och snabbfäste med säkerhetslås. hydraliskmarkvibrator, roterande sopborste, rivningsgrip, stengrip, timmergrip, gallerskopa, div. skopor, gafflar, planeringsbalkar, asfaltsskärare, kabelplog, spjut till kabeltrummor.


Bandgrävare Hitachi, 23 ton, ZX 210 LC-3, Steg 3 motor


Utrustning: Grävsystem Leica med Georog och dubbel GPS, Diverse skopor, RivningsgripBandgrävare Hitachi, 24 ton, ZX 225 USLC-3, Steg 3 motor Miljöolja i hydralsystemet. Oilquick. Kortradie.


Utrustning: Grävsystem Leica med Georog och dubbel GPS, Diverse skopor

Rivningsgrip, Planeringsbalk.


Bandgrävare Volvo ECR 235E , Steg 4 motor Miljöolja i hydralsystemet, Oilquick, Kortradie.


Utrustning: Grävsystem Leica med Georog och dubbel GPS 82, Oilquick rototilt med grip och snabbfäste med säkerhetslås. Diverse skopor, Rivningsgrip, Planeringsbalk, Blad med stora BM och planeringskopa för att kunna få med sig matrial och skopor.


Hjullastare Volvo L 70 F, 15 ton, Steg 3 motor.


Utrustning: planeringsskopa, grusskopa, hydraliskagafflar, kranarm, snöblad, sandningsskopa, Allu sorteringsskopa för jord, grus, sand.

Minigrävare ring Pär så löser vi det ni vill ha 070 62 19320


Dumper eller Lastbil ring Pär så löser vi det ni vill ha 070 62 19320


Alla våra maskiner är besiktigade av Statensmaskinprovningar.


 

NR 3


par@aminneentreprenad.se

Tel: 070-6219320